Abtsweg 55, 3042 GA Rotterdam
Kerst Menu
Ook dit jaar heeft onze keukenteam met veel liefde 2 nieuwe kerstmenu’s samengesteld.
Menu di Natale
€89 Per Persoon
1ste & 2é Kerstdag 2024
Carne | Vlees
Tartare di Manzo con pane brioche
Rundertartaar | Briochebrood | Gepocheerde ei
Beef tartare | Brioche bread | Poached egg
Capellaci con brasato al barolo
Gevulde pasta | Gestoofde rundvlees gesmoord met barolowijn
Stuffed pasta | Braised beef with barolo wine
Paccheri con guanciale, nduja e burrata
Paccheri pasta | Guanciale | Nduja (Lichtpittige italiaanse worst) burrata
Paccheri pasta | Guanciale | Nduja (Slightly spicy italian sausage) burrata
Sgroppino Frutti di bosco
Bosvruchten sorbetijs | Prosecco | Wodka
Forest fruit sorbet | Prosecco | Vodka
Stinco di Agnello
24 uur langzaam gegaarde lamsschenkel |Â Aardappelpuree
Lamb shank slow cooked for 24 hours |Â Mashed potatoes
Tartelletta di lampone e meringa al limone
Huisgemaakte tartelette | Frambozen creme |Â Frambozen | Meringue
Homemade tartlet | Raspberry cream | Raspberries | Meringe
Pesce | Vis
Carpaccio di dentice
Carpaccio van roodbaars | Limoenkaviaar | Aardbeiensaus
Redfish Carpaccio | Lime Caviar | Strawberry sauce
Ravioli di Gamberi al nero di seppia
Ravioli | Inktvis inkt | Garnalen
Ravioli | Squid ink | Shrimps
Paccheri allo scorfano e asparagi di mare
Paccheri pasta | Schorpioenvis ragout | Zeekralen
Paccheri pasta | Scorpion fish ragout | Sea asparagus
Sgroppino frutti di bosco
Bosvruchten sorbetijs | Prosecco | Wodka
Forest fruit sorbet | Prosecco | Vodka
Involtini di Branzino con cuore di gamberi su crema di cavolo nero e porri grigliati
Zeebaarsfilet | Garnalen | Palmkoolcreme | Gegrilde prei
Seabass filet | Shrimps | Palm cabbage cream | Grilled leeks
Tartelletta di lampone e meringa al limone
Huisgemaakte tartelette | Frambozen creme | Frambozen | Meringue
Homemade tartlet | Raspberry cream | Raspberries | Meringe